Tue omaa luottotekijääsi

Mikä on Allbrands?

Tervetuloa ALLBRANDS.fi -verkkokauppaan!

Tämä suomalainen verkkokauppa syntyi halusta tukea hius- ja kauneusalan pienyrittäjiä, Sinun luottokampaajaasi, -parturiasi, luottokosmetologiasi tai alan muuta pienyrittäjää, joka omalla työllään yrittää taistella kansainvälisiä verkkokauppoja vastaan.

– Taustalla on syvä huoli siitä, että verkkokaupan huiman kasvun myötä suomalaiskuluttajien rahat virtaavat ulkomaisille verkkokauppiaille. Loimme siis kaikkien suomalaisten hius- ja kauneusalan yrittäjien yhteisen verkkokauppa-alustan, jotta jokainen Suomessa toimiva pienyrittäjä pääsee nauttimaan ison verkkokaupan eduista mahdollisimman helposti. Jokainen euro, joka jää parturin, kampaajan ja kauneusalan yrittäjän omaan taskuun on voitto koko alalle, Allbrands.fi:n perustaja Jukka Perkonsalo sanoo.

Perkonsalon perheellä on vankka jalansija hius- ja kauneusalalla alan ammattilehti Pinnin perustajina. Pinni juhlii vuonna 2022 35:ttä vuottaan ja tämä onkin oiva aika perustaa alalle uutta – sydän aina pienyrittäjän puolella #hiusalanhyväksi #ammattilaisenavuksi.

Kuluttajalle

Allbrands.fi antaa mahdollisuuden tukea suomalaista yrittäjyyttä ja nimenomaan sitä omaa luottotekijää. Ennen luottotekijää on voinut tukea ostamalla tuotteensa tämän kivijalkaliikkeen myyntihyllystä – nyt tämä tuotehylly on tuotu verkkokauppaan. 

Ostamalla oman luottotekijän verkko-osoitteella tai valitsemalla hänet kassalla luottotekijäksi, pidetään huoli, että osa euroista kilahtaa myös tämän pienyrittäjän kassaan. Kiitos <3

Hius- ja kauneusalan yrittäjälle

ALLBRANDS.FI on kaikkien hius- ja kauneusalan ammattilaisten yhteinen verkkokauppa-alusta kuluttajamyyntiin. Hius- ja kauneusalan ammattilainen voi myydä tuotteita verkkokaupasta vapaasti olematta tietyn bränditalon varsinainen asiakas ja tarvitsematta pitää omaa varastoa liikkeessään. 

Allbrands.fi-verkkokauppa huolehtii kauttasi myytävien tuotteiden postituksesta kuluttajalle, asiakaspalvelusta ja mahdollisista reklamaatioista. 

Verkkokaupassa mukana oleva yrittäjä saa jokaisesta verkkokaupan kautta myydystä tuotteesta suosittelupalkkion. Palkkion saa myös niistä tuotteista, jotka kuluttaja on ostanut ilman suosittelijaa. Tämän takaa bonusjärjestelmä.

Oman, helposti jaettavan allbrands.fi-verkkokaupan omalla osoitteellasi saat helposti tilaamalla rekisteröitymällä alla olevasta linkistä.
REKISTERÖIDY KUMPPANIKSI

Upeita hius- ja kauneuspäiviä kaikille

Terveisin,
Allbrands.fi-tiimi
[email protected]