Tue omaa luottotekijääsi

Lash Box Lashes Party Kit

53,00 

Varastossa

Kuvaus

LASH BOX KIT – PARTY

Lash Box irtoripset antavat tehokkaasti ilmettä, tuuheutta ja extra pituutta omille luonnollisille ripsillesi, ne sopivat kaikille silmän muodoille ja ne ovat helppo säätää silmiiin sopiviksi leikkaamalla. Näyttävä PARTY – malli sopii juhliin ja tilanteisiin kun kaipaat runsasta voluumia ripsiisi.

Ripset ovat vamistettu käsin korealaisesta luksus silkkikuidusta. Ripset ovat kestävät ja niitä voidaan käyttää jopa 25 kertaa.

Lash Box ripset ovat kevyet ja erittäin helpot la

Säädä ripsien pituus oman silmän muodon mukaan. Lyhennä ripsinauhan pituutta tarvittaessa. Mikäli ripsinauha on liian pitkä suhteessa oman silmäsi muotoon ripsien jännite kasvaa ja ripset ovat vaikeat kiinnittää. Piirrä eyeliner Lash Box LASH LINERIA käyttäen lähelle omien ripsien tyveä, anna kuivua 15- 30 sekuntia ennen kiinnitystä. Kiinnitä ripset Lash Box Lashes Tweezer pinsettien avulla lähelle omien ripsien tyveä, ja olet valmis! HUOMIO: Suosittelemme että käytät ripsien ja Lash Linerin poistoon LASH LINER REMOVER puikkoja. Remover puikot ovat suunniteltu erityisesti poistamaan Lash Box ripset käytön jälkeen. Puikot puhdistavat ripset ja linerin tehokkaasti ja hellävaraisesti jättäen ripset siistiksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lash Box Lashes Party Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *