Tue omaa luottotekijääsi

Lash Box Lashes Date Kit

53,00 

Varastossa

Kuvaus

LASH BOX KIT – Date
Pakkaus sisältää Date -ripset, mustan Lash Box Lash Linerin sekä pinsetit. Lash Box irtoripset antavat tehokkaasti ilmettä, tuuheutta ja extra pituutta omille luonnollisille ripsillesi.
DATE – malli on Classic ja Party mallien välimuoto.
Ripset sopivat kaikille silmän muodoille ja ne ovat helppo säätää silmiiin sopiviksi leikkaamalla. Classic – malli sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Ripset ovat valmistettu käsin korealaisesta luksus silkkikuidusta. Ripset ovat kestävät ja nii

Säädä ripsien pituus oman silmän muodon mukaan. Lyhennä ripsinauhan pituutta tarvittaessa. Mikäli ripsinauha on liian pitkä suhteessa oman silmäsi muotoon ripsien jännite kasvaa ja ripset ovat vaikeat kiinnittää. Piirrä eyeliner Lash Box LASH LINERIA käyttäen lähelle omien ripsien tyveä, anna kuivua 15- 30 sekuntia ennen kiinnitystä. Kiinnitä ripset Lash Box Lashes Tweezer pinsettien avulla lähelle omien ripsien tyveä, ja olet valmis! HUOMIO: Suosittelemme että käytät ripsien ja Lash Linerin poistoon LASH LINER REMOVER puikkoja. Remover puikot ovat suunniteltu erityisesti poistamaan Lash Box ripset käytön jälkeen. Puikot puhdistavat ripset ja linerin tehokkaasti ja hellävaraisesti jättäen ripset siistiksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lash Box Lashes Date Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *